Verhuur bagageboxen in Susteren, Limburg

Neem direct contact op

Ik ga op vakantie en ik neem mee... iedereen kent deze bezigheid wel. In werkelijkheid is het antwoord meestal: wij nemen (heel) veel mee. Naast al het geregel dat een vakantie met zich meebrengt, is het vaak ook nog eens passen en meten om alle bagage mee te krijgen. Geregeld komt u tot de conclusie dat u meer ruimte nodig heeft.

Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor u! Wij denken met u mee en hebben verschillende mogelijkheden om uw vakantie soepel van start te laten gaan. Voor elk type auto hebben wij een passende oplossing. Met de bagageboxen en dakkoffers van Autobanden Rewinkel heeft u nooit meer een gebrek aan bagageruimte.

Ruim assortiment dakkoffers

Voor de verhuur van dakkoffers bieden wij u een ruim assortiment met voor iedere auto een passende oplossing. Wij maken uitsluitend gebruik van de kwaliteitsmerken Thule en Kamei. De volgende mogelijkheden kunnen wij voor u monteren:

  • Bagagebox van 320 tot 650 liter, verhuur dakkoffers
  • Back-up bagagebox voor trekhaak van 450 liter
  • Fietsdragers tot 4 fietsen
  • Skibox
  • Sneeuwkettingen

Uw auto klaar voor de wintersport

Gaat u op wintersport en heeft u ruimte nodig om uw ski-uitrusting mee te nemen in uw auto? Met onze speciale skiboxen van Thule neemt u alle ski’s en uitrusting moeiteloos mee met uw auto. Ook verhuren wij sneeuwkettingen zodat u zorgeloos naar uw bestemming kunt rijden. U bent altijd verzekerd van topkwaliteit en wij hebben voor alle auto’s passende sneeuwkettingen die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid.

Neem contact op

Verhuur dakdragers

Uw dakkoffer moet natuurlijk vakkundig en veilig op uw auto gemonteerd worden. Daarbij zijn dakdragers van groot belang. Uiteraard is het ook mogelijk om de dakdragers te huren die passen bij uw auto en geschikt zijn voor uw gehuurde dakkoffer. Wij zorgen voor een vakkundige en veilige montage zodat u aan een ontspannen vakantie kunt beginnen.

Indien u via ons producten huurt van Thule of Kamei monteren wij deze gratis voor u. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoge kwaliteit producten van Topspace

Voor de verhuur van bagagegerelateerde producten en sneeuwkettingen zijn we een samenwerking aangegaan met Topspace. Dit bedrijf heeft 18 jaar ervaring op het gebied van de verkoop en verhuur van fietsdragers tot dakkoffers. Verder is Topspace een officiële dealer van de hoogwaardige merken Thule en Kamei. Met de combinatie van Topspace en Autobanden Rewinkel bent u verzekerd van producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Onze werkwijze

De werkwijze voor het huren van een bagagebox of ander product is duidelijk en eenvoudig. Ga naar de website van Topspace en zoek het product dat aan uw wensen voldoet. Klik op reserveren en vul alle benodigde gegevens in. Bij de montagelocatie selecteert u Limburg (Susteren). Vul de gewenste ophaal- en terugbreng dag in. Wij zorgen ervoor dat alles gratis en vakkundig gemonteerd en gedemonteerd wordt.